Over purpose .

Hallo, ik ben Marlies, ontwerpen en maker van purpose. Na een boeiende carrière in de reisindustrie bewandel ik nu een heel ander pad. Chasing that dream. Na enkele cursussen schoenhersteller en maroquinerie besliste ik eind vorig jaar mijn intrek te nemen in de Breidelstraat 17 en er een open atelier in te richten. De 3 poezen, Lola, Lucy en Lily waarmee ik het huis deel zal je ook af en toe in het atelier spotten. Maar genoeg over mij. Purpose daar draait het om. 

Ieder purpose wordt handgemaakt in het atelier in Torhout. Leder is een waardevol product en jammer genoeg wordt er enorm veel van verspild. Vaak ligt het ergens op zolder te vergaan of belandt het in een restbak bij een lederhandel. Zonde. Deze resten worden opgekocht en verwerkt tot allerlei tassen en accessories, voor hem en haar. Er wordt gewerkt volgens vaste patronen maar deze kunnen naar wens aangepast worden. Tassen uit voorraad shop je gewoon online. Heb je vragen over een bepaald product, aarzel dan niet om contact op te nemen of kom langs in atelier P. 

Volg purpose op facebook en instagram om de laatste verwezelijkingen op maat te volgen. 

Purpose is ook terug te vinden op het online shopping platform Belgunique, een platform dat Belgische makers samenbrengt.

 

 

#ikkoopbelgisch, het platform dat Belgisch creatief talent verzamelt. Gebruik de websites www.ikkoopbelgisch.be als jouw persoonlijke assistent bij het shoppen. Zo weet je zeker dat je steeds Belgisch shopt. Ook purpose . vind je hier terug. 

Liquid error: Could not find asset snippets/epo-auto-03032020.liquid