Help jij mij helpen?

Vorige week gaf Think Pink de aftrap voor zijn jaarlijkse lintjescampagne. De Think Pink-campagnes liggen mij steeds na aan het hart. Zo doneerde ik een drietal jaar geleden ook mijn staart. En dit jaar leek het mij een goed idee om opnieuw afscheid te nemen van mijn lange haren. Het was ondertussen iets meer dan een jaar geleden sinds ik bij de kapper ben binnengestapt en toen werden enkel de puntjes bijgeknipt. Het was dus toch even een stap. Vooral ook omdat, drie jaar geleden, 25 cm nog genoeg was om te doneren, terwijl het minimum nu op 32 cm ligt. Iedereen snapt dus dat ik er de 13e nog niet helemaal klaar voor was :-). Maar goed, nu, nu, ben ik er wel helemaal klaar voor. Halflange bob? Laat maar komen.  

Ik stop hier echter niet. Ik wil heel graag ook nog een financiële bijdrage doen aan Think Pink en daarvoor heb ik jullie hulp nodig. Van iedere bestelling of aankoop die gebeurt tussen vandaag 22/9 en 12/10 doneert purpose. dus 10% aan Think Pink.

Niet direct een aankoop gepland, maar wil je wel graag deze actie steunen? Koop dan één van de 18 Think Pink sleutelhangers. De opbrengst van deze sleutelhangers gaat integraal naar Think Pink. 

Help jij mij helpen? 

  
    Liquid error: Could not find asset snippets/epo-auto-03032020.liquid