Events - purpose .

Events

Past events

Apr 26 - Apr 29

Erfgoedweekend @ The Box - Brugge

Tijdens het Erfgoedweekend, het laatste weekend van April, vind je purpose in The Box. Een plug and play handelspand in het hartje van Brugge. Kom jouw favoriete tas of accessoire kopen of plaats een bestelling voor jouw ultieme shopper of handtas (op maat. Tot dan!

Apr 13 - Apr 14

De Commerce

De Commerce is een 2-daagse beurs voor lokale startende ondernemers. Het geeft starters de kans hun ‘commerce’ naambekendheid te geven en hun activiteiten te tonen en toetsen aan het grote publiek. Ook meer gevestigde, lokale waarden komen aan bod. Als bezoeker maak je kennis met een aanbod gekozen op diversiteit : van kapster tot beeldhouwer, van timmerman tot schoonheidspecialiste, van mode tot architect, ….

Creatiehub Muster in Heule, hét creatieve dorp waar ondernemers samenkomen

https://decommerce.biz

Dec 15 - Dec 16

POP IT UP Roeselare

Een gezellige markt waar enkele webshops hun product in de kijker zetten. De ideale gelegenheid om nog last minute kerstcadeautjes te shoppen. Een initiatief van Start&Go ism Stad Roeselare.

2:30pm - 5:00pm CET

Sint-Amandskerk Roeselare

Nov 24 - Nov 25

De Vitrine - pop up shopping event

De Vitrine is een sfeer- en stijlvol pop-up shopping event dat winkelen extra aangenaam en makkelijk maakt. Het laatste weekend van november worden voor een weekend de mooiste winkels voor jou op één plek samengebracht! Zat 24/11 open vanaf 15u (tot 21u) Zon 25/11 open van 10u tot 18u

Burgeoise, Brugge

http://www.devitrine.com