purpose. bridal collection

De purpose. bridal collection ontstond eind 2023 vanuit de vraag naar kleine accessoires als finishing touch voor de bruid op haar grote dag of een andere feestelijke gelegenheid.

Accessoires die na de gelegenheid doorgedragen kunnen worden en ook dagdagelijks handig zijn. Er zijn steeds enkele stuks op voorraad maar ook deze collectie wordt voornamelijk op bestelling gemaakt. Zo kies je zelf de afwerking, het leer en de overall look van jouw eigen purpose.

Scroll om de volledige collectie te ontdekken.

bridal collection pixie bruidscollectie

Pixie

Pixie is een kleine tas dat makkelijk in de hand ligt. Deze kan als clutch gedragen worden of er kan een volle lederen riem, een vlecht of een ketting optioneel aan worden toegevoegd. 

Vanaf 210 euro
meer info
bridal collection paulette bruidscollectie

Paulette

Paulette is een soepele clutch met stoffen voering en een ritsvakje binnenin. Paulette neem je makkelijk onder de arm zodat je je handen vrij houdt.

Vanaf 250 euro
meer info
bridal collection polly bruidscollectie

Polly

Polly is een volledige ronde tas met rits en optioneel vakje vooraan. Binnenin zit een ritsvakje en deze tas wordt met een riem (volle lederen riem, vlecht of ketting) gedragen.

Vanaf 310 euro
meer info
bridal collection pippa bruidscollectie

Pippa

Pippa is de grootste van de collectie en heeft een ronde bodem en wordt bovenaan dicht gesnoerd. Er is standaard een korte vlecht voorzien om de tas rond de pols te dragen. Er kan optioneel een volle lederen riem, een vlecht of een ketting aan worden toegevoegd.

Vanaf 165,90 euro
meer info

Alle tassen uit de bridal collectie worden net zoals de andere producten van purpose. met restleder gemaakt in het atelier in Brugge. Je kiest het model en het leer dat perfect bij jou en jouw suite past uit voorraad en ik maak de tas voor jou. Wil je meer of net minder frulletjes? Wil je wit leer of net een fel kleurtje? Ik overloop graag alle opties met jou tijdens een afspraak in het atelier.

Neem contact op