Laat de handtas maken die perfect bij jou past

  • Stap 1: Kies je favoriete model

    Er zijn enkele vaste modellen waaruit je kan kiezen. Door deze zo aan te passen aan jouw wensen maak je de tas helemaal 'van jou'. Hieronder vind je de verschillende modellen en enkele van hun opties.

  • Stap 2: kies het leer en de afwerking

    Door de keuze van het leer en de afwerking verandert de stijl van een tas volledig. Je kiest dus zelf of je een stoere of eerder klassieke tas wil. Hiervoor kom je ofwel langs in het atelier in Torhout of regelen we de details per e-mail, aan de hand van staaltjes en foto's.

  • Stap 3: Wacht geduldig af

    Eens alle details zijn besproken komt jouw bestelling in de wachtrij. Gemiddeld duurt het een 4-tal weken om de tas af te werken. Tijdens de Kerstperiode kan de wachttijd oplopen.

Een handtas op bestelling laten maken kan zowel in het atelier in Brugge als vanop afstand.

Woon je te ver van Brugge en heb je niet direct een dagtripje gepland? Dan kan je jouw bestelling ook via e-mail plaatsen.

Leerstaaltjes worden per post verstuurd zodat je rustig aan jouw keukentafel een keuze kan maken. Aan de hand van enkele vragen bepalen we dan verder hoe jouw ideale tas er uitziet.

Om de leerstalen thuis toegestuurd te krijgen betaal je enkel een verzendkost (2,5 euro). Deze kost wordt terug in mindering gebracht wanneer je jouw bestelling plaatst.

Neem vrijblijvend contact op 💌.

Ontdek hier alle modellen

fanny pack buideltas crossbody

Fanny pack

De fanny pack is een handig tasje dat rond de middel kan gedragen worden of crossbody. Hier kies je voor een gevoerde of ongevoerde variant met of zonder extra ritszakje. Combineer met een lederen riem of tassenband of combinatie van de twee.

vanaf 190 euro
Shop uit voorraad
little domino schoudertas lederen tas

Little domino

De little domino is compact, maar daarom niet minder classy. Je kiest tussen een enkele of een dubbele variant. Bij de dubbele variant worden de compartimenten gescheiden door een ritsvak. De optionele kaartgleufjes achteraan maken een portefeuille overbodig. De riem (of tassenband) wordt bevestigd onder de flap, door de flap of aan de zijkanten van de tas.

Afmetingen: 22 x 14 x 6 cm
Vanaf 240 euro
Shop uit voorraad
classy domino schoudertas lederen tas

Classy domino

De classy domino is de grotere variant van de little domino. Ook hier kies je uit één of twee compartimenten, kies je voor een rechte flap of een punt, de sluiting en stijl van de riem. Stoer of toch liever klassiek. Alles kan!

Afmetingen: 24 x 18 x 7
Vanaf 290 euro
Shop uit voorraad
saddle bag lederen handtas

Saddle bag

De saddle bag is ruim, maar hoeft niet in te boeten aan stijl. De ronde vorm is bijzonder en de handvat wordt alom geprezen als 'het handigste ding ooit'. Bij dit model bepaald vooral de keuze van het leer en de sluiting het unieke eindresultaat.

Afmetingen: 26 x 20 x 8 cm
Vanaf 340 euro
Shop uit voorraad
half moon bag schoudertas handmade

Half moon

De half moon is wellicht de schattigste uit de collectie. Zijn ronde vorm is speels en uniek. Dit tasje is klein maar heel fijn. De lederkeuze is hier 'key'.

Afmetingen: 21 x 15,5 x 5,5 (small) - 23 x 17 x 6 (medium)
Vanaf 300 euro
Shop uit voorraad
crossbody lederen handtas schoudertas

Cross body

De cross body, klassiek én ruim. De vorm en de lengte van de flap bepalen de stijl van jouw crossbody. Combineer met een tassenband voor een jeugdigere look of een lederen riem voor een klassiekere touch.

Afmetingen: 23 x 16 x 6 cm
Vanaf 310 euro
Shop uit voorraad
vintage bag schoudertas uniek

Vintage bag

De vintage bag is very stylish en heeft buiten de vorm een hoop optionele features. Zo is de sierstikking optioneel en kies je ook welke en hoeveel verschillende riemen je erbij neemt.

Draag deze tas zo kort over de schouder of crossbody.

Afmetingen: 27 x 20 x 8 cm
Vanaf 320 euro
Shop uit voorraad
shopper in leer schoudertas laptoptas

Shopper

De veelzijdigheid is de shopper z'n grootste troef. Een grote 'kabba' om mee op weekend te gaan of om al je kids stuff in weg te stoppen? Of gebruik je hem liever als laptoptas? Gevoerd of ongevoerd, deze shopper kan het allemaal.

Verschillende afmetingen mogelijk.
Vanaf 300 euro (met voering)
Shop uit voorraad
bucket bag schoudertas in leer

Bucket bag

De bucket bag is een grote tas voor wie altijd op alles is voorbereid. De tas kan over de schouder gedragen worden of crossbody. Kies voor een gevoerde of ongevoerde versie, met rits of magneetknoop. Met enkele simpele toevoegingen maak je van de bucket bag een handige rugzak.

Afmetingen: 33 cm hoog x 30 cm breed x 10 cm
Vanaf 290 euro
meer info
drop bag schoudertas rond lederen handtas

Drop bag

De drop bag is 'the special one'. Een volledig ronde tas, met stevige bodem en strop-sluiting. Unieker dan deze wordt het niet.

meer info
laptoptas in leer

Laptop tas HERS / HIS

Een hippe laptoptas gemaakt op maat van jouw laptop. Dit is ze! Werk speels af door voor de zijpanelen voor een contrast te kiezen en kies voor korte of lange hengsels. Een extra schouderriem is optioneel.

Verschillende afmetingen mogelijk.
Vanaf 490 euro
meer info

purpose. bridal

Een collectie gemaakt voor bruiden en hun bridal party. Vier modellen, vier karakters...

ontdek de bridal Collection hier

De prijzen van de handtassen op bestelling kunnen verschillen van de prijzen van de handtassen op voorraad in de (web)shop. De prijs van een handtas op bestelling wordt bepaald door de details en de afwerking die gekozen wordt.

Neem vrijblijvend contact op om te bestellen of bijkomende vragen te stellen