Over purpose, over Shop with purpose, over mij

Hi!

Ik ben Marlies, ontwerper en maker van purpose. Na een avontuurlijke carrière in de reisindustrie, bewandel ik nu een heel ander pad.

Chasing the dream...

Shop with purpose

In maart 2023 liet ik Torhout achter me en op 17 maart opende ik de nieuwe belevingshun purpose, nl. Shop with purpose.

Bij Shop with purpose. vindt je de handgemaakte producten van purpose en andere makers, het open atelier waar alle handtassen worden gemaakt en de workshopruimte, waar je leder - en andere workshops kan volgen.

Wat is het idee achter Purpose?

Ieder purpose wordt handgemaakt in het atelier in de Langestraat. Leder is een waardevol product en jammer genoeg wordt er enorm veel van verspild. Vaak ligt het ergens op zolder te vergaan of belandt het in een restbak bij een lederhandel. Zonde. Ik koop deze resten op en geef ze een nieuw leven. Ik verwerk ze tot allerlei tassen en accessoires, voor hem en voor haar. 

Hoe werkt het?

Ik heb enkele vaste patronen ontworpen, maar deze kun je aanpassen naar jouw wensen en voorkeuren. Er staan uiteraard ook altijd een aantal tassen in voorraad. Die shop je gewoon online of kom je bewonderen in het atelier. Heb je vragen over een bepaald product? Neem gerust contact op of kom langs bij Shop with purpose.

Neem contact op

 • erkend ambacht

  Deze erkenning van FOD Economie bekrachtigt het authentieke karakter van de activiteit van purpose., het manuele aspect en de knowhow als ambachtsman of -vrouw.

  Dag van de Ambachten 
 • Handmade in Brugge

  purpose . mag zich sinds eind 2020 met trots ambassadeur noemen van het label Handmade in Brugge. 

  “HANDMADE IN BRUGGE zet Brugge op de kaart als stad waar het ambachtelijke maken een toekomst krijgt. Handmade in Brugge inspireert en stimuleert co-creatie en innovatie door het verbinden van ambachten en technologie. ”

  HIB 
 • #ikkoopbelgisch

  Het platform dat Belgisch creatief talent verzamelt. Gebruik de websites www.ikkoopbelgisch.be als jouw persoonlijke assistent bij het shoppen. Zo weet je zeker dat je steeds Belgisch shopt. Ook purpose . vind je hier terug.

  #ikkoopbelgisch